top of page

Syksyisiä tuulia Yyterissä

Kuvailtiin tämän ihanan perheen kanssa toistamiseen. Ensimmäinen kerta oli -22 keväällä, kun ikuistettiin perheen nuorimmainen 1-vuotiskuviin ja samalla tietysti napattiin kuvia koko perheestä. Silloin toiveena oli kevään näkyminen kuvissa, ja päädyttiin Kirjurinluotoon juuri lehtiin puhjenneiden koivujen keskelle.


Tällä kertaa lokaatioksi valikoitui mykistävän kaunis Yyteri. Vaalea hiekka ja dyynit houkutteli seesteisellä ja harmonisella sävymaailmallaan. Kuviin saatiin hieman kontrastia ja huomiota, kun valittiin vaatetukseen ruskan sävyjä. Perheen asut sopi täydellisesti miljööseen sekä vuodenaikaan. Ja itseasiassa tällaiset murretut, luonnonläheiset sävyt näyttää aina kuvissa hyvältä.
Kuvausilta oli melko tuulinen. Ehkä jopa niitä ensimmäisiä päiviä, kun selkeästi huomasi kesän olevan ohitse. Vielä kuitenkin tarkeni hetken ilman kenkiä, kun päällä oli muuten lämpimästi.

Kuvaus itsessään sujui täysin omalla painollaan. Kuten kaikki kuvaukset, joissa on mukana pieniä lapsia, sillä heitä ei tarvitse sen koommin ohjailla. He kyllä aina löytää mieluista puuhaa ihan itsekseenkin. Tottakai aina välillä saatan ehdottaa jotain pientä ympäristöön sopivaa ja mielekästä puuhaa, mut ensisijaisesti näissä kuvauksissa mennään täysin lasten ehdoilla. Näin saadaan myös taltioitua niitä aitoja hetkiä ja niitä aitoja tunteita sekä kohtaamisia, jotka on ominaisia just teidän perheelle.Lapsista oli hauskaa piirrellä heinillä kuvioita hiekkaan, sylitellä, jättää kulkiessa jälkiä, tutkia keppejä, kiviä, taivaalla lentäviä lintuja... you name it. Nämä tällaiset omaan tyyliin istuvat dokumentaariset miljöökuvaukset on vaan niin ihania, ja niin huolettomia. Tutkittavaa ja ihmeteltävää löytyy loputtomasti, kun saa liikkua ja olla ihan vapaasti.
Aina kuvauksen pyörteissä pyrin ikuistamaan myös niitä hetkiä, jotka on lapsista just sillä hetkellä aivan parasta. Kuten oli nyt esimerkiksi Spiderman! Tämä oli selkeästi aivan paras juttu perheen isoveljelle, ja tämä näkyi poseerauksissa tasaisen varmasti 😀

Ihania aitoja hetkiä ja kohtaamisia teidän kanssa. Kiitos, kun käytte kuvissa, se merkkaa mulle ihan valtavan paljon.


<3 SaritaKommentit


bottom of page