kuvausmaksu

150€

 

Koskee yksityisille tehtyjä kuvauksia.

 

Lasku kuvausmaksusta lähetetään sähköpostitse varauksen yhteydessä.

Kuvausmaksu varmistaa kuvauspäivän kalenteriin. 

Kuvausmaksu ei sisällä kuvatiedostoja, eikä fyysisiä kuvatuotteita.

Kuvausvarauksen tehtyäsi, saat sähköpostitse infopaketin koskien sopimaamme kuvausta.

Kuvauksen jälkeen lähetän n. 30-50 kuvan valintagallerian, josta saat valita haluamasi määrän digikuvia.

digitiedostot

5kpl

 

150€

10kpl

250€

15kpl

300€

 

+50€ arvoinen lahjakortti printtikauppaan

Koko tarina

450€

Kuvauksesta riippuen noin 50-80 digikuvaa

 

+100€ arvoinen lahjakortti printtikauppaan

häät

Hääkuvauspaketit ovat aina räätälöitävissä teidän tarpeidenne mukaisiksi.

tapahtuma/

juhlakuvaus

Ensimmäinen tunti

200€

Seuraavat tunnit

150€/h

Sis. kauniisti viimeisteltyjä valmiita digikuvia n. 40-60kpl/h

KUVAUSEHDOT

 

TEKIJÄNOIKEUDET

Kaikki tekijänoikeudet säilyvät Sarita Pirhonen Photography:lla. Asiakas saa ei-kaupallisen lisenssin toimitettuihin kuviin. Asiakas saa julkaista kuvia, teettää paperikuvia ja muita fyysisiä tuotteita missä tahansa ei-kaupallisessa tarkoituksessa omaan käyttöönsä. Kaupalliseen tarkoitukseen pitää neuvotella erillinen lisenssi tämän sopimuksen ulkopuolella Sarita Pirhonen Photography:n kanssa.

Sarita Pirhonen Photography saa käyttää kuvia sosiaalisessa mediassa, portfoliossaan, blogissaan, kuvakilpailuissa sekä muussa valokuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa ilman erillistä lupaa, ellei toisin sovita.

Asiakkaan lisätessä kuvia Internetiin, kuvien yhteyteen lisättävä maininta: Sarita Pirhonen Photography

TYYLI

Asiakas on nähnyt Sarita Pirhonen Photography:n aiempia töitä, mutta hyväksyy myös sen, että kuvaustyyli voi muuttua ajan myötä tai olosuhteiden takia. Sarita Pirhonen Photography ei takaa, että kuvat ovat tyyliltään samanlaisia kuin aiemmat kuvat. Sarita Pirhonen Photography päättää kuvien taiteellisen tyylin vallitsevien olosuhteiden mukaan oman harkintansa mukaisesti.

Sarita Pirhonen Photography ei myöskään voi vaikuttaa kaikkiin vallitseviin kuvausolosuhteisiin.

 

Ja näistä johtuviin erinäisiin kuvien lopputulosta muovaaviin tekijöihin, kuten hiusten vääränlainen asento, silmien siristely, ilmeet...

 

Mitään yksittäistä tapahtumaa/hetkeä ei taata kuvattavan. Sarita Pirhonen Photography ei ole korvausvelvollinen, jos jotain tiettyä tapahtumaa/hetkeä ei ole ikuistettu.

Kuvat peruskäsitellään, joka tässä yhteydessä tarkoittaa sitä, että ne käydään läpi valotuksen, valkotasapainon, kontrastin, sävyjen ja rajauksen osalta, mutta tarkempi käsittely ja manipulaatio ei kuulu palveluun.

TOIMITUS

 

Valintagalleria toimitetaan kiireestä riippuen noin 1-2 vkon sisällä kuvauksesta. Lopullinen galleria valintojen tekemisen jälkeen noin 1-2 vkon kuluessa.

Toimitettavien kuvien valinta on täysin Sarita Pirhonen Photography:n harkinnassa. Kuvat toimitetaan JPG- formaatissa, kuvien raakatiedostoja ei toimiteta. Asiakkaalla ei ole oikeutta nähdä kaikkia otettuja kuvia, jos ne eivät Sarita Pirhonen Photography:n näkemyksen mukaan ole tarpeeksi hyviä teknisesti tai taiteellisesti.

PERUUTUSEHDOT

Kuvaussopimus on sitova. Mahdollisessa sairaustapauksessa kuvausta siirretään toiseen ajankohtaan. Varausmaksua ei palauteta, jos kuvaus peruuntuu asiakkaan toimesta.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.

Hinnat voimassa Satakunnan alueella.

Pidätän oikeuden hinnanmuutoksiin.

Digikuvat toimitetaan salasanalla suojatun nettigallerian välityksellä.