H I E M A N

M I N U S T A

Heippa. 

 

Ihan ensiksi haluan kiittää sinua mielenkiinnostasi yritystäni ja minua kohtaan. Olen hurjan iloinen ja otettu siitä, että olet löytänyt tiesi juuri minun sivuilleni. Kiitos.

 

Hauska siis tutustua, olen Sarita.

 

Tieni valokuvaajaksi alkoi varmasti jo vuosia sitten. Olen aina pitänyt ehdottoman tärkeänä sitä, että mahdollisimman monesta hetkestä jää myös konkreettisia muistoja. Digikameralla ja kännykällä on siis kuvailtu tuhansia ja tuhansia otoksia.

 

Ensimmäisen järjestelmäkamerani hankin vuonna 2015, ja tästä pikkuhiljaa aloin yhä enemmissä määrin kuvailemaan perhettäni ja ystäviäni. 

 

Kului pari vuotta eteenpäin... Tämän aikana tein järjettömän määrän itseopiskelua. Kuvasin kuvaamisen perään, tein lukuisia virheitä, onnistuin myös silloin tällöin, tunsin epätoivoa, epäröin omia taitojani, näin jälleen valoa tunnelin päässä... jne. jne.  

 

Eräänä iltana törmäsin netissä Sataedun Valokuvaajan ammattiopintojen hakuilmoitukseen. Hain koulutukseen heti, ja muutamaa kuukautta myöhemmin sain tietää päässeeni sisään. Tämä muutti aikalailla kaiken. Sain valtavasti itsevarmuutta ja uskallusta lähteä toteuttamaan unelmaani entistä rohkeammin. Aika oli tuolloin otollinen omien siipien kokeilemiseen myös siksi, että olin juuri hetkeä aikaisemmin jäänyt silloisesta työstäni äitiyslomalle (ja kiitos maailman rakkaimman tyttäreni, meillä sujui alkutaival oikein mallikkaasti ja huolettomasti), joten äitiyden harjoittelemisen lomassa jäi myös aikaa omien haaveiden hahmottamiselle ja toteuttamiselle. 

 

Laitoinkin toiminimen pystyyn alkuvuodesta 2017 ja heti perään kyhäsin ensimmäiset nettisivuni. Tässä kohtaa myös piinasin suurta määrää lähimmäisiäni kamerani eteen malliksi tulemisella. Sydämellinen kiitos jokaiselle, joka siihen suostui.

 

Koulusta valmistuin ammattivalokuvaajaksi keväällä 2019. Opiskeluajaltani sain irti todella paljon, erityisesti taitavilta opiskelukavereiltani. Meillä oli aivan älyttömän hyvä ja ammattitaitoinen porukka kasassa, ja tästä olen erityisen kiitollinen. 

 

Nyt voin ensimmäistä kertaa aikuisiällä sanoa tekeväni työkseni sitä, mitä rakastan. Itseni etsimiseen meni kyllä vuosia aikaa (tästä kertokoot esim. monenkirjavat opinnot ties missä milloinkin). Nyt koen kuitenkin vihdoin olevani alalla, joka on juuri minua varten. Ehkä isoin, merkittävin ja rakkain asia tässä työssä minulle on itsensä toteuttamisen vapaus. On mahtava tunne tehdä jotain omaa, joka saa myös toisille hymyn kasvoille. 

 

Olen nyt alkanut uskomaan itseeni ja siihen, että minulla todellakin saattaa työni kautta olla jotain kaunista, pysyvää ja tunteita herättävää annettavaa juuri sinulle.

 

Toivottavasti siis nähdään jossain elämäsi vaiheessa.

 

Halauksin, 

Sarita

I N S T A G R A M

Sarita Pirhonen Photography

Valokuvaaja Sarita Pirhonen

040 8374 564

Kainunkuja 4, 29600 Noormarkku, Pori

sarita@saritapirhonenphotography.fi

Y-tunnus 2889823-8

Valokuvaus | Muotokuvaus | Pariskuntakuvaus | Lapsikuvaus | Perhekuvaus | Hääkuvaus | Yrityskuvaus | Tapahtumakuvaus

  • Facebook
  • Instagram